Ghost pas- en probeerservice

Zijn Ghost zadels nieuw voor je en wil je graag eens het rijden met een Ghost zadel ervaren, ben je benieuwd hoe jouw paard of pony onder een Ghost zadel loopt of wil je graag in 1 keer een ruim pas assortiment bekijken en proberen onder begeleiding?
Bij ons is het mogelijk om het rijden met een Ghost zadel te ervaren met begeleiding door middel van een pas consult of door het aanvragen van een testweek met een specifiek model Ghost.

 • WAT HOUDT EEN PASCONSULT IN?

  LoveLance verzorgt pasconsulten bij jou op stal in de provincie Noord-Holland.
  Tijdens een pasconsult bekijken we welke modellen bij jou en jouw paard kunnen passen en heb je de mogelijkheid om deze op jouw paard of pony te proberen.
  Wij hebben een ruim assortiment Ghost modellen, pads en accessoires.
  Ons uitgangspunt is om een eerlijk advies te kunnen geven.
  Tijdens een consult nemen we ruim de tijd om te kijken welk model zadel jou en jouw paard het beste bevalt. We controleren hoe het zadel ligt in stilstand en tijdens het rijden. Het liefst in alle gangen en op beide handen, mits jouw paard of jij, als ruiter, daar klaar voor bent.
  Gemiddeld duurt een zadelpasconsult 2 uur.

 • WIE KOMT ER LANGS?

  Ik, Stephany, ben een fanatiek gebruiker van Ghost zadels. In december 2007 kocht ik mijn eerste Ghost zadel. Niet te vergelijken met de huidige Ghost modellen, maar ik heb vele kilometers met dit zadel gemaakt.

  In 2015 maakte ik kennis met de nieuwere modellen van Ghost en heb ik een aantal modellen ook in bezit gehad.

  In 2020 ben ik subdealer geworden van Ghost zadels Nederland en ben ik in de leer gegaan bij Buitenzinnig.

 • WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS EIGENAAR?

  Zorg dat je paard schoon is en klaar staat voor de passessie.- Het is prettig om schoon en droog te kunnen staan, met ruimte genoeg om om je paard heen te lopen.

  Het liefste plaats ik mijn bus vlakbij waar we het paard kunnen opzadelen. Dat scheelt een heleboel heen en weer lopen met spullen en zorgt ervoor dat we vlot kunnen werken.

  Het is prettig om in een veilige rijomgeving te rijden, denk aan een binnen- of buitenbak.- Draag veilig schoeisel, geschikt om mee paard te rijden en draag bij voorkeur een goed passende cap.

 • WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN PASCONSULT?

  Een pasconsult kost €60,- exclusief reiskosten

  Reiskosten zijn €0,25 per gereden kilometer. Dit wordt gerekend vanuit Callantsoog (1759 LK).

  De eerste 30 kilometer worden niet gerekend en zijn vrij van reiskosten.
  Besluit je om na het pasconsult, binnen 14 dagen, een nieuw zadel aan te schaffen bij ons, krijg je €20,- korting op je nieuwe zadel of kies ervoor om het zadel een week te testen zonder extra kosten.

 • EEN ZADEL ZELF THUIS PROBEREN

  Wanneer je nieuwsgierig bent of een bepaald model Ghost zadel bevalt kun je een zadel aanvragen voor een testweek.

  Tijdens een testweek kun je dit zadel een week lang thuis proberen. We sturen een zadel op, compleet met pad, stijgbeugels en riemen.

  Eventueel is een elastische Ghost singel er bij testen ook mogelijk.
  Wil je jouw eigen singel gebruiken? Gebruik dan een dressuur singel en zorg ervoor dat deze singel ruim voorbij de ellebogen van het paard komt. Een boomloos zadel zoals Ghost ligt stabieler wanneer de singel niet te kort is. 

 • WAT KOST EEN TESTWEEK?

  Het thuis proberen van een Ghost zadel kost 25 euro per week plus verzendkosten. 
  We verzenden het zadel naar jou toe.
  Retour sturen van het zadel  is voor eigen rekening. We geven het retour adres door en het zadel moet verzekerd opgestuurd worden naar ons.

  We vragen 200 euro borg, deze krijg je uiteraard terug gestort bij retour ontvangen van het zadel. Mocht je binnen 14 dagen tot aankoop van een nieuw Ghost zadel overgaan, krijg je de testkosten verrekend met je nieuwe zadel (exclusief verzendkosten)

 • WAT MOET IK DOEN OM EEN TESTZADEL AAN TE VRAGEN?

  Neem via de mail contact met ons op. In overleg sturen we het juiste model uit onze pas collectie op.
  Tevens de keuze uit verschillende soorten pads, denk hierbij aan de dikte van de inlagen en het materiaal aan de onderzijde van de pad. 

 • IK HEB EEN GHOST ZADEL, MAAR IK TWIJFEL OF DEZE NOG GOED LIGT?

  Ook komen we aan huis om je huidige Ghost zadel te controleren. 

 • WAT KOST EEN ZADEL CONTROLE?

  Voor €45,- exclusief reiskosten komen we je huidige Ghost zadel nakijken.
  Reiskosten zijn €0,25 per gereden kilometer. Dit wordt gerekend vanuit Callantsoog (1759 LK). De eerste 30 kilometer worden niet gerekend en zijn vrij van reiskosten.

 • WAT HOUDT EEN ZADEL CONTROLE IN?

  Tijdens een zadel controle kijken we of het zadel nog recht is, de kussens er correct en recht onder zitten en de pad plus inlagen nog goed zijn.
  Een zadel controle duurt niet zo lang als een pas consult en er worden ook geen zadels uit ons pas assortiment geprobeerd.

 • IK WIL MIJN GHOST ZADEL GRAAG VERKOPEN.

  Wij kopen geen (tweedehands) zadels in. Wel kunnen wij bemiddelen in de verkoop door jouw Ghost zadel mee te nemen naar pasconsulten en dit zadel te delen op diverse (social media) kanalen.
  Voor het bemiddelen vragen we 10% van de uiteindelijke verkoopprijs.