Over Ons

Wij zijn Annemiek en Stephany Bulters, moeder en dochter, begonnen met LoveLance in 2004.

Onze naam is ontstaan nadat we zijn begonnen met de verkoop op een paardenforum, dit deden we onder de account van Stephany met de naam lovelance. Al snel werden ze de "touwhalsters van lovelance" genoemd, later werd dit LoveLance Touwhalsters.

Van hobby naar bedrijf

Lance was ons eerste paard. Wij wilden een touwhalster maken voor hem, maar kwamen met een heleboel kleuren touw thuis. Vrienden en kennissen waren al snel voorzien en daarna hebben we de rest aangeboden op het paardenforum. Na een tijdje kon het geen hobby meer genoemd worden en gingen wij bedrijfsmatig aan de slag met een eigen website.

Ons assortiment is grotendeels ontstaan nadat wij op zoek moesten naar een andere manier van omgaan met Lance. Lance was een geweldig lief paard, maar liet duidelijk merken wanneer wij fouten maakten. Hierdoor leerden wij communiceren op een manier die voor paarden eerlijk en duidelijk is.

Touwhalsters, leadropes, neckropes en alle andere artikelen werden gemaakt voor Lance en daarna toegevoegd aan de website. Ondertussen leeft Lance niet meer, hij is maar 17 jaar geworden.
Ruim 8 jaar hebben wij veel van hem mogen leren en deze kennis zetten wij nu voort bij onze huidige paarden.

Uitbreiding van het assortiment

Omdat wij grote voorraden touw in huis hebben is het vanzelfsprekend dat wij de lijnen voor onze honden zelf maken. Zo werden er lijnen met musketon, jachtijnen en veldlijnen gemaakt voor honden.


Begin 2012 hebben wij een groot assortiment hondenlijnen aan onze website toegevoegd.

  • Onze Missie

    Het aanbieden van hoogwaardige producten die bijdragen aan bewuste en positieve communicatie tussen mens en dier.

  • Onze Visie

    Een harmonieuze samenwerking tussen mens en dier