Feestmaand cadeautips voor de paardenliefhebber

Een paardengek in de familie of vriendengroep en op zoek naar het beste cadeau voor deze feestmaand? Wij delen 5 cadeautips die perfect zijn voor onder de boom van elke paardenliefhebber.

1. Het paard gaat voor

Een blij paard is een blij baasje

Verwen het paard van een paardenliefhebber en je zit altijd goed.

Bij ons vind je diverse producten om de leefomgeving van het paard te verrijken.

Vul de natuur rubber hooibal met hooi en wortels en zorg dat het paard van sinterklaas dit kado niet zelf houdt. Verkrijgbaar in 3 maten en verschillende kleuren.

Of geef een grote opblaasbare bal, een feest om de serieuze training eens af te kunnen wisselen met spel!

Sidepull neusriem

2. Bitloze hoofdstellen

Hoofdstellen zijn als schoenen..

..je hebt er niet snel teveel.

Wij hebben een groot assortiment bitloze hoofdstellen. Is bitloos rijden iets wat al langer op het verlanglijstje staat, maar voelt de stap nog erg groot? Met een losse bitloze neusriem maakt de paardenliefhebber van zijn of haar eigen hoofdstel gemakkelijk een bitloos hoofdstel.

Nog leuker is dat je deze neusriemen zelf kan samenstellen, kies voor kleur en een toffe print. Bitloos rijden is echt niet saai!

3. Hulpmiddelen

Om het paard te verbeteren

Paardenliefhebbers zijn altijd op zoek om hun training én hun paard te verbeteren. Met de elastische longeerband wordt het paard bewuster van zijn achterhand.

4. Een cowboy in de familie?

Actie!

Voor de stoere cowboy of cowgirl is het niet snel spannend genoeg. Met een neckrope rijden verreist naast een goede communicatie ook wel een heleboel durf. Ga voor een rijring met vormvaste kern of stel een neckrope samen van touw en biothane in de kleurencombinaties waar de cowboy of cowgirl wild van wordt!

5. Starten maar..

Alles om te beginnen

Speciaal voor de feestdagen hebben wij twee starterspakketten samengesteld. Super makkelijk om met 1 pakket alles te geven wat er nodig hebt is om te starten met vrijheidsdressuur of Natural Horsemanship